Zoekt u iets dat verband houdt met mechanische muziekinstrumenten? Of heeft u iets te koop dat daarmee verband houdt? Plaats dan hier een zoekertje door het contactformulier te gebruiken of contact op te nemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw zoekertje blijvft maximaal 3 maanden staan, tenzij u ons zelf ervan op de hoogte brengt dat u het zoekertje wenst te laten staan.

Gevraagd
     
 

 

Aangeboden
 Yves Vroman Draaiorgel "Hartenvrouw" 20/08/2021

Dit 92-toets draaiorgel “De Hartenvrouw” is gebouwd in 1984 door Anton Pluer, die met oog voor detail een prachtig resultaat heeft bekomen zowel qua klankkleur als qua front. Het fraaie front werd samengesteld uit lofwerk van een oud Mortier-dansorgel.

Het orgel is in uitstekende conditie en heeft een zeer ruim repertoire van meer dan 350 boeken met walsen, marsen, serenades, tango’s, medleys enz.

De aanhangwagen is voorzien van een loophond waardoor het orgel heel gemakkelijk te verplaatsen is zonder er een voertuig voor te hangen. Het dekzeil is ook in zeer goede staat waardoor het orgel beschermd is tegen alle weersomstandigheden.

Voor meer details over het orgel: contacteer Yves Vroman op +32 477 30 45 54 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Draaiorgel "Hartenvrouw"

Ledentoegang

Nog geen account? Stuur een e-mail naar webmaster@mechamusica.be met uw volledige naam (en eventueel lidnummer). Dan maken wij voor u zo snel mogelijk een account aan!

Bezoekers

Vandaag: 40

Totaal: 232352

Ga naar boven