Tekst en foto: Jef Versmissen

mutstersjefversmissen201706Andermaal heeft Gino en zijn team in zijn prachtige muzikale locatie de mogelijkheid gegeven aan de Decap-orgelliefhebbers om een heerlijke muzikale orgelnamiddag te beleven.

Niet alleen Gino zijn orgels gaven het beste van zich, maar ook het gastorgel 121t “MONTY”. Dit orgel speelde o.a. het (h)eerlijk werk van de grootmeester boekenkapper ALBERT DECAP (m.i. toch moeilijk te evenaren).

Andermaal heb ik toch weeral kunnen vaststellen dat er nog steeds een enthousiast publiek bestaat om deze bijna nostalgische muziek te beluisteren, te beleven en er een dansje op te placeren.

In ieder geval Gino en uw team, dank om uw muzikale locatie open te stellen voor de Decap-orgelliefhebbers, het was weerom voor al de aanwezigen een geslaagde en ontspannende orgelnamiddag. Tevens een zeer bijzondere dank aan de familie Adriaansen voor de medewerking met de 121t “MONTY”, die de orgelnamiddag compleet maakte!

Voor hen die het DeCaporgel 121t “MONTY” nog eens willen zien én horen spelen, het kan nog op zondag 2 juli 2017 op locatie bij Gino Mutsters te Klein-Zundert.

Ledentoegang

Nog geen account? Stuur een e-mail naar webmaster@mechamusica.be met uw volledige naam (en eventueel lidnummer). Dan maken wij voor u zo snel mogelijk een account aan!

Bezoekers

Vandaag: 4

Totaal: 208952

Ga naar boven