Youtube-logoTot voor kort konden we door de welbekende pandemie (wie durft het woord nog uit te spreken?!) weinig activiteiten organiseren. Om het leed enigszins te verzachten nam onze voorzitter eind vorig jaar het initiatief om als alternatief voor de jaarlijkse MEMU-nieuwjaarsreceptie een COVID-concert op YouTube samen te stellen.

Na wat heen-en-weer-mailen kregen we van vele leden erg leuke en mooie filmpjes binnen, waarvoor onze hartelijke dank!

 Het was een beetje koffiedik kijken of het concept zou aanslaan maar afgaande op de vele positieve reacties kunnen we wel stellen dat het initiatief een succes was dat door velen enorm werd gewaardeerd.

Dit alles vraagt uiteraard om een tweede editie, die we gewoon tot “MEMU Nieuwjaarsconcert” gaan omdopen. Uiteraard is dit enkel mogelijk als we voldoende filmmateriaal binnenkrijgen – vandaar deze oproep.

We streven naar een concert van ongeveer anderhalf uur; als het aantal inzendingen de verwachtingen overstijgt, kan het dus zijn dat we een beetje moeten selecteren.

Heeft u interesse om deel te nemen? Stuur ons dan een filmpje, waarbij u het liefst zo veel mogelijk rekening houdt met de volgende richtlijnen:

Uiteraard beseffen we dat ieder roeit met de riemen die hij of zij heeft, dus we gaan ook niet té kritisch zijn 😉

De geplande datum van uitzending op YouTube is zaterdag 8 januari 2022 om 11.00 u.

Ledentoegang

Nog geen account? Stuur een e-mail naar webmaster@mechamusica.be met uw volledige naam (en eventueel lidnummer). Dan maken wij voor u zo snel mogelijk een account aan!

Bezoekers

Vandaag: 64

Totaal: 226909

Ga naar boven