klaraOp zaterdag 28 oktober speelt Roger Mostmans met zijn 52-toets Decaporgel "Bandolera" vanaf ca. 10.00 u. tot ca. 18.00 u. aan de ingang van het Concertgebouw in Brugge.

N.a.v. dit evenement bracht Klara al een bezoek aan het atelier van de Gebroeders Decap in Antwerpen en online kan u een korte reportage beluisteren op https://klara.be/zing-mee-met-het-decap-orgel-brugge.

Op vrijdagavond 17 november 2017 organiseert Vera Steenput samen met haar cursisten Nederlands van CVO Leerstad een draaiorgelconcert en presentatie van een gedichtenboekje, in de Sint-Egidiuskerk van Sint-Gillis-Dendermonde. Start om 19.00 u.!

20171117verasteenput

Na onze jubileumviering op zaterdag 4 november (enkel voor leden en na inschrijving) zou het zonde zijn om het concertorgel "De Westfries" zomaar te laten vertrekken. Daarom breien we er op zondagnamiddag 5 november een vervolg aan met een dans- en praatnamiddag met live muziek van het orgel. Tevens is er een ruilbeurs voor mechanische muziekinstrumenten en gerelateerde objecten (boeken, opnames, …). De deuren gaan open om 13.00 u.

Deelname aan de ruilbeurs enkel na voorafgaande inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

affiche5november2017

decapginomutstersGino Mutsters plant in zijn orgelhal alweer vier orgelmiddagen bij zijn Decaporgels - gezelligheid gegarandeerd!

De eerstkomende data waarop de gasten kunnen dansen bij en luisteren naar Gino's orgels zijn:

  • zondag 8 oktober 2017
  • zondag 5 november 2017
  • zondag 3 december 2017
  • zondag 7 januari 2018.

Iedere middag start om 13.00 u. en eindigt om 18.00 u. Het adres is: Stuivezandseweg 48, 4882 NH Zundert. Allen daarheen!

Café Beveren 80 jaarHet legendarische Café Beveren bestaat dit jaar 80 jaar en dat moet gevierd worden! Theatergezelschap Het Achterland brengt vanaf 6 juli 2017 in het Fakkeltheater in Antwerpen een voorstelling met de titel … Café Beveren! Meer informatie vindt u op de website van het Fakkeltheater.

Tony Decap meldt: "Het orgel is van Henk Ten Hoeve, en heeft (mag ik toch wel zeggen) een schitterende rol in het toneelstuk. Je krijgt echt DECAP orgel (waar het bij bv. Belcanto meer alternatief gebruik was), maar soms gaat het orgel ook een beetje als filmmuziek de act ondersteunen. Een aanrader."

Allen daarheen!

Ledentoegang

Nog geen account? Klik eerst op "Registreer" en vraag een account aan. Na ongeveer 24u krijgt u toegang tot de ledensectie van onze website!

Bezoekers

Vandaag: 2

Totaal: 101145

Ga naar boven