accordionfrangemaNet zoals vorig jaar nodigen de Vlaamse Gemeenschap en MechaMusica vzw orgelliefhebbers uit voor een orgelnamiddag in de voormalige Ghyselscollectie in Kallo, en wel op zaterdag 19 augustus. De deuren gaan open vanaf 13.30 u. en sluiten om 17.00 u. U kan er genieten van de klanken van o.a. een Hooghuysorgel, verschillende Mortierorgels en de 121-toets Decap "Frangema".

Inschrijving vooraf is noodzakelijk: stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld u zich telefonisch aan op 0478 36 59 12. Vermeld duidelijk uw naam en het aantal personen waarmee u aanwezig zal zijn. Na aanmelding ontvangt u de wegbeschrijving.

Aangezien ons werd bevestigd dat er toch een toilet 'aanwezig' zal zijn, zullen er – mede op verzoek van de leden – toch drankjes aan democratische prijzen worden verkocht. Geen excuus meer om thuis te blijven dus! :)

Ledentoegang

Nog geen account? Klik eerst op "Registreer" en vraag een account aan. Na ongeveer 24u krijgt u toegang tot de ledensectie van onze website!

Bezoekers

Vandaag: 10

Totaal: 95938

Komende evenementen

Deze gegevens worden louter ter info aangeboden. De redactie is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

Ga naar boven